BD Tractari Auto - Tractari Bucuresti

B&D Tractari Auto Bucuresti efectueaza non-stop servicii de tractare auto in Bucuresti, intern si international (transport autoturisme, transport dube, transport rulote, van-uri, barci, ATV-uri, transport utilaje agricole) si tractari auto, detinand un parc auto cu autospecializate echipate performant! Toate autoturismele transportate de BD Tractari Auto sunt asigurate pe toata durata cursei! Suntem o firma mare, cunoscuta, tocmai de aceea avem parteneri in aproape toate judetele romaniei si in Bucuresti. Avem un parc auto complex, echipat cu sisteme de ultima generatie pentru ca autoturismul Dvs. sa ajunga in stare foarte buna la destinatie si in conditii de siguranta!
Asiguram si loc de depozitare a autoturismelor tractate sau transportate in loc pazit non stop. Avem ca parteneri si service-uri auto care va pot remedia defectiunile mecanice in cel mai scurt timp posibil si la un stardard calitativ ireprosabil.
Dispunem si de service auto cu decontare directa in cazul autoturismelor avariate sau cu probleme.
Putem face transport auto simultan de 2 sau 3 pozitii. Dispunem si de trailer auto de 8 pozitii pentru tractari auto in Bucuresti sau international. Totodata dorim sa va aducem la cunostiinta ca avem parteneri si colaboratori in aproape toate judetele tarii si in principalele orase pentru a raspunde solicitarilor de tractare auto oriunde va aflati.


Tractari Bucuresti - alte informatii

Telefon mobil0728767767
Alte nr telefon0728767767
Greutate maxima transportata26 tone
Nr pozitii platforma8
Raza acoperireInternational
Program de lucru NON STOP
Se lucreaza de sarbatori